Alle EVENTS van Sem

In de verschillende branches is Sem actief met het organiseren van diversen EVENTS. Hieronder vindt je een overzicht van de huidige en / of terugkerende evenementen, zowel in de SPORTS, HEALTH, MINDSET & WEALTH/BUSINESS
Wil je meer weten, kun je de evenementen uitgebreider vinden op de Social Media, maar ook hieronder vind je informatie. 
Vragen? Aanmelden? Bereik SEM (Sabine) via de CONTACT pagina!

Sem's EVENTS 2019

​​S@S; Sporten-at-Sem's

In de maand APRIL, met doorloop in MEI gaan we bij de sportschool weer een GET FIT Challenge organiseren. Dit maal is het de SUMMERBODIES ARE MADE IN WINTER CHALLENGE. Je hoeft géén lid te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het programma staat in het teken van gewichtsverlies, spiermassa behouden en/of opbouwen op een gezonde en zeer effectieve manier (leefstijl).  Met een health- en sportcoach van S@S leer jij je lichaam kennen, jouw 'trickers' en jouw obstakels. Wil je meer energie ervaren, minder moe zijn, fitter en (een stuk) slanker, to be ready for summer?
dan is deze challenge écht iets voor jou!  Opgeven?
Aan de balie bij S@S, via e-mail aan: sports@semsworld.nl maar wil je
eerst meer informatie over wat de challenge inhoud, kom dan naar de presentaties die daarover gegeven worden door onze healthcoaches. 

 

Health > presentatie over de GET FIT Challenges'19

Op woensdagavond ..... 2019 zal Sem (Sabine) samen met collega healthcoaches een thuispresentatie geven over gezonder leven. We gaan in APRIL weer starten met een GET FIT challenge, een gezondheidsreset waarbij je een reset / change / gedragsverandering gaat leren, aannemen en ervaren en zo veel fitter, energieker en klachtenvrij of sterk verminderd 2019 gaat beleven! Een compleet programma, inclusief coaching, support, recepten etc. want goed gezond eten en logisch leven is het doel. Desgewenst kun je met deze challenge én de juiste mindset en discipline ook veel kilo's verliezen. Een informatieve avond. Kom luisteren. 
Adres: Hartendorp 32 in Warmenhuizen. Koffie/thee staat klaar vanaf 19:30 uur.


Sem's World Sportreizen > Yoga, Meditatie & MTB tour 
Algarve; 15 t/m 19 mei 2018, Portugal

​Even tot jezelf komen op een Yogareis, met optioneel Meditatie sessies en/of Mountainbike challenges. Aan jou de keuze! En het is géén retraite, maar echt een reis door de prachtige serene natuur van de Algarve, met Yoga op heerlijke stranden en hier en daar een glaasje Port.
We reizen met een kleine besloten groep, dus wees er snel bij!
Meer informatie en/of opgeven doe je via het contactformulier of via het evenement op de Sem's World Sportreizen pagina op FB.EVENTS van The Tao Teacher > https://www.eventleaf.com/LP3G.MS.LIVE

lees meer......... >>>>>

Programma's van TTT_The Tao Teacher uitgelicht:

The Tao Teacher Sabine is er om jou te helpen creëren.
Om jou een inzicht te geven, misschien wel veel meer.
Tao, betekent vrij vertaald 'jouw pad'; jouw levenspad naar je dromen en doelen.

Ben jij klaar om te luisteren, te leren, klaar om je leven 'om te gooien' by serving others? 
Mensen helpen naar hun 'change of life?' 
In mijn EVENTS help ik jou in ieder geval,  wat voor jou al een 'Lifechanging moment' zou kunnen betekenen....

Herken jij dit?
Je doet nu van alles, je loopt jezelf steeds voorbij; bent een slaaf van je agenda en wekker, maar het moét want dat verwacht je van jezelf.
Men verwacht iets van jou. En er moet brood op de plank. Maar ben jij Happy? Doe je wat je passie is?  Wat wil jij nu ECHT?
Je hebt wel honderden ideeën en/of je doet wel tientallen dingen (tegelijk! want dat kun je!) maar waar ligt je passie en talent nu echt?
Misschien heb jij de afgelopen jaren carrière gemaakt in loondienst, als ZZP-er of heb/had je misschien een eigen bedrijf met (steeds minder gemotiveerd) personeel?
Moest je 24/7 zelf hard werken met verantwoordelijkheden en risico's en vaak alles ALLEEN doen, zeker bij de èchte successen?
Maar NU ben jij daar KLAAR mee! Nu ben je klaar om te gaan doen waarvoor JIJ BESTEMD bent!  Waarin kun jij DOORBREKEN? en kan dat dan met minder uren werken en meer verdiensten?

Ja, dat kàn!

Tijdens mijn seminar / dagevent zal ik je ook mijn persoonlijke verhaal vertellen.....
Hoe ik als zelfstandig ondernemende vrouw, met een gezin van drie opgroeiende puberzoons en een man die fulltime werkt, ook tegen bovenstaande aanliep.
Hoe ik daar ook KLAAR mee was, om steeds maar weer zó veel ballen te willen en moeten hooghouden, terwijl er druk op de ketel stond. Mijn eigen druk.
Ik wilde mijn eigen centen verdienen, maar nóg liever wilde ik daar erkenning voor; Dankbaarheid! 
Dat mijn jongens TROTS op mij zouden zijn wanneer ik thuis kon zeggen: 'dit jaar heeft mam zó veel geld overgehouden met werken, dat we nu eens op vakantie kunnen van míjn geld ipv dat van papa'.....
Maar zo kwam ik nooit thuis....
Altijd was er weer een investering nodig of een rekening te betalen, of er kwam iets anders tussen.....en het liefst wilde ik minder uren werken, minder weg zijn van mijn kids.
Als ieder andere moeder, wilde ik meer vrije tijd om onze kinderen te kunnen zien opgroeien, om quality time met ze door te brengen...maar ik runde 2 bedrijven, maar vond ik dàt nou écht leuk?
We hadden het niet slecht hoor, een prima leven financieel gezien, maar hoe fijn zou het zijn als je zelf  je eigen 'broek kan ophouden' en ook nog eens de erkenning en trotsheid kan ervaren van je gezin? .......en van andere mensen om je heen?

Nu is alles anders....Doe ik wat ik ècht leuk vind! :-)
Anderen helpen!
Op het gebied van Health, Wealth & Happiness.
Op een fijne en ethische manier een financieel vrij leven creëren, door middel van samenwerking en coaching,
en zijn mensen mij dankbaar wanneer ik 'lifechanging moments' kan creëren voor ze 
of wanneer ZIJ gezonder, fitter, energieker en/of slanker door het leven kunnen gaan.....
Een 'change of life' ervaren en oprecht dankbaar zijn.....

Dan ben ík blij en gelukkig en geef ik gelijk ook het goede voorbeeld aan mijn gezin ;-)

 

Helping Others....

Mag ik jou ook helpen? Kom dan naar één van mijn LIVE EVENTS!  Door HIER te klikken, wordt je doorgestuurd naar meer info hierover.
Volg je me al op de socials? SabineTTT.TheTaoTeacher is hoe je mij kunt vinden.

Follow / Like / Contact / Dream Big !! ;-)

Hope To Meet You Soon.

X Sabine

© 2018 by Sem's World ; Sabine van Eikenhorst - Mans
Proudly created with Wix.com

Info opvragen?
mail to: allsemsworld@gmail.com